Kategori Arkiver: Thomas Rode kokkeskole

Thomas rode demonstrerer først, hvordan man åbner en østers. I denne video er der to forskellige østers og derfor også to teknikker. Ved hjælp af god vejledning kan du undgå, at komme til skade og gør det til en leg at åbne dem. Denne video viser ligeledes, hvordan man kan tilbede østers. Nogle foretrækker østers […]

Gode værktøjer er vejen til god mad! For at lave god mad, er det rigtig vigtigt med noget ordentlig værktøj og et godt sted at arbejde! Mange mennesker bruger sløve knive! I denne video vil Thomas Rode Andersen viser dig nogle gode fif og tricks til, hvordan du holder dine knive skarpe i stedet for […]

De fleste menneskers mareridt er bearnaise sauce. Derfor ender det tit med en pulver bearnaise fra supermarkedet som skal varmes op og piskes sammen med lidt mælk og smør. Thomas Rode sætter fokus på at lære Danmark, hvordan man kan komme af med dette mareridt og gøre mareridtet til en lækker sauce. Der er mange […]

eJomfruhummer Kokkeskole I denne video vil Thomas Rode Andersen vise hvordan man tilbereder en Jomfruhummer suppe. Med de lækreste  ingredienser vil Thomas Rode Andersen få dine tænder til at løbe i vand! Indgredienser: Jomfruhummer skrog Jomfruhummer Kantareller (SMÅ) Løg Gulerødder Porrer Chili Hvidløg Rosmarin Laurebær blade Tørret timian Tomat pure Peber (sort) cognac vin Vindruekerne […]

Hvis man elsker at lave mad og allerede er begyndt at prøve kræfter med saucer, så er her en spændende video. Thomas Rode viser, hvordan man laver en lækker Sabayonne Sauce. Nu er det slut med kedelige pulversaucer fra dit supermarked. Sabayonne Sauce er en dessert sauce, som man kan serverer til diverse frugter. En uundværlig […]

Thomas Rode forklarer, hvordan man laver en lækker risotto, som hverken er tør eller kedelig. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvilke ris man bruger, når man skal kaste sig ud i en sådan ret. Thomas Rode fortæller lidt kort baggrundshistorie om selve retten og, hvor den har sin oprindelse. Han fortæller også hvilke […]

Her vil Thomas Rode serverer en lækker stegt Pighvar på sprøde stegte mango med en lækker orientalsk sauce. Denne video er en rigtig god hjælp til, hvordan du fileterer en pighvar. Thomas Rode forklarer, hvor vigtigt det er, at fisken er frisk og hvorfor. Det er simpelt og nemt så snart man har de rigtige […]