Il Ristorante Fellini

 • ren_logo
 • at-the-front

Place Category: Restaurants

Profile
Profile
Photos
Map
Reviews
Related Listing
 • Den italienske filminstruktør, Federico Fellini formåede i særlig grad at indfange den italienske folkesjæls mangfoldighed…

  Med samme kærlighed til Italien, tillader vi os at tage tråden op og forblive i Federico Fellinis verden ­ for på een gang at skille os ud fra mængden af alternative restauranter, men samtidigt for at vedgå os restaurantens kulturelle identitet.

  Således repræsenterer vi i bred forstand italiensk cuisine med klassiske retter og vine fra flere regioner; men selektivt udvalgt og afstemt efter årstidens traditioner samt i forhold til restaurantens løbende adgang til kvalitetsprodukter og friske råvarer.

  Restaurantens sortiment af vine fra populære italienske producenter ­ suppleres af elegante kældervine. Spørg venligst betjeningen herom.

  I baren føres diverse kendte spiritusmærker, drinks & cocktails, øl, vand og røgvarer ­ samt et eksklusivt café-sortiment.

  Restaurantens arkitektur og indretning skaber et univers, der forventes at kalde på gæsternes fantasi. Vi ønsker hermed at styrke dialogen med vore gæster ­ med fokus på såvel det provensielle som det mere eksklusive køkken med italiensk mad, vin og tilbehør som et bærende tema.

  Det er således med et varmt hjerte, vi byder vore gæster velkommen hos Il ristorante Fellini ­ et “virtuelt lille stykke Italien”, midt i Aalborg – med mad, vin og ægte italiensk stemning.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Leave a Review

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *