En af verdens mest populære, kinesiske retter og med god grund, da tilberedningen ved lynstegning ikke bare er hurtig, men også nem og mere nærende. Retten, der består af flere forskellige grøntsager, kan varieres på mange måder.
Der kan veksles mellem såvel grøntsager som kødsorter alt efter smag, årstid eller indhold af fryser og køleskab. Chop Suey serveres med ris eller kinesiske nudler.
De mange variationsmuligheder har iøvrigt skabt forvirring om oprindelseslandet. Nogle madskribenter påstår, at opskriften er kreeret i China Town i New York. Der er dog ingen tvivl om, at det grundliggende er en kinesisk ret, som måske er ændret og, som så meget andet, er tilpasset den vestlige verden.

Print Recipe
Chop suey
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 35 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 35 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Risene koges som anvist på emballagen.
  2. Varm olien i en gryde. Vend kødstrimlerne i maizena ( eller ryst dem sammen i en plastspose). Brun strimlerne i olien.
  3. Tag strimlerne op i en skål. Løg pilles, selleri og tomater rengøres og det hele skæres i fine tern. Og brunes sammen med reven ingefærrod.
  4. Tilsæt kødet og bouillon, dæmp varmen og steg under låg ved svag varme til kødet er mørt - ca. 20 min.
  5. Tilsæt bønnespirer og soyasauce og fortsæt stegningen i 2 - 3 min.
Dette indlæg var udgivet den Ikke kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *