Fransk klassisk ret med brunet og braiseret unghane i urter og rødvin.

Print Recipe
Coq au vin
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Del kyllingen i kvarte eller ottendedele.
  2. Skær flæsket i små terninger og svits dem i en stegegryde i smørret. Tag flæsket op med en hulske og brun kyllingestykkerne. Det må evt. gøres ad et par gange. Krydr med salt og peber.
  3. Kom alle kyllingestykkerne og flæsket tilbage i gryden og hæld cognac over. Sluk for emhætten og antænd cognacen. Hæld rødvin ved og dæmp varmen.
  4. Pil skalotteløgene og kom dem i gryden. Bind timian, persille og laurbærblad sammen og kom det i til sidst. Lad retten simre ved svag varme under låg ca. 1 time, til kyllingen er mør.
  5. Rens imens champignoner, skær dem evt. igennem på langs og svits dem på en pande i ca. 20 g smør.
  6. Tag kyllingestykkerne op og jævn skyen med majsstivelse udrørt i koldt vand. Kog saucen igennem, smag til med salt og peber og hæld saucen over kyllingestykkerne.
  7. Drys champignoner over og server løse ris eller flute til.;
Dette indlæg var udgivet den Ikke kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *