Nordafrikansk ret af friterede kikærter. Serveres sammen med tahini, humus eller som garniture til omeletter.

Print Recipe
Falafel
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 600 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 600 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Udblød kikærterne i rigeligt vand natten over.
  2. Skift vandet og kog kikærterne i ca. 20 min.
  3. Hæld kogende vand over bulguren og lad den dampe mør i en sigte over de kogende kikærter.
  4. Kør kikærter og bulgur gennem en kødhakker. Rør massen sammen med sennep, krydderier, citronsaft og æg.
  5. Form massen til små boller og steg dem i olien i 2-3 min.
Dette indlæg var udgivet den Ikke kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *