Fedtegrever er et biprodukt ved afsmeltning af fedt. De kan anvendes som drys over postejer.
Fedtegrever kan også krydres med timian. De anvendes ofte i retten “”brændende kærlighed

Print Recipe
Fedtegrever
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Spækket hakkes groft gennem kødmaskinen, kommes i stegegryden med mange løg, og steges/smeltes til de er gyldne.
  2. Hvorefter greverne sies fra, og fedtet stilles koldt.
Dette indlæg var udgivet den Ikke kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *