Kold, spansk grønsagssuppe, overvejende baseret på tomater, vineddike og god olivenolie.

Print Recipe
Gazpacho
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kom bøftomaterne i blenderen sammen med salatagurken, der er skåret i mindre stykker, den udskårne squash, hvidløgsfedene, peberfrugterne, bouillon, olie, salt og peber.
  2. Blend det kort og tilsæt hvidvin. Smag til med tabasco, salt og peber.
  3. Ristede brødterninger, hakket rå løg og hakket agurk kan serveres til i små skåle.;
Dette indlæg var udgivet den Ikke kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *