Stuvede kogte grønkålsblade. Lidt afhængig af egnsdel herhjemme tilsat og tilberedt i flere variationer. Ofte tilsat mosede, kogte kartofler. En ret som der er bundet en vis tradition til, nemlig at denne spises nytårsaften med sukkerkartofler, hamburgerryg, kålpølser, flæsk og kogt, røget bacon.

Print Recipe
Grønlangkål
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. I en tykbundet gryde smeltes margarinen og melet hældes i under omrøring. Når massen tykner tilsættes lidt ad gangen fløden. Saucen smages til med salt og peber.
  2. Når saucen er kogt igennem kommes den hakkede grønkål i gryden.
  3. Lad grønlangkålen småsnurre i 10-20 minutter - rør en gang imellem, så den ikke brænder på.
  4. Tilsæt gerne 1 tsk. sukker - det bliver det endnu bedre af.
Dette indlæg var udgivet den Ikke kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *