En specialitet fra Mexico, som består af mosede avocadoer, finthakkede løg, tacosauce (en tomat/chili sauce), lime- eller citronsaft. Guacamole anvendes som dip eller som fyld i tacos eller på tostadas. Det bliver betragtet som lidt luksus, og „mole”” fortæller da også, at der er anvendt en særlig eksklusiv chilisauce.
Guacamole er ualmindeligt velsmagende, men da avocadoer hurtigt bliver mørke, skal der ikke laves mere, end der kan spises indenfor et par timer. Skal opbevares køligt og lufttæt så længe som muligt inden serveringen.

Print Recipe
Guacamole
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Avocadoens frugtkød udtages. Tomat, rødløg og hvidløg hakkes fint.
  2. Alle ingredienser røres sammen med et piskeris,og smages til med salt, chili og citronsaft.
  3. Serveres som dip, samt anvendes i diverse retter.
Dette indlæg var udgivet den Ikke kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *