Halva

Sød masse fra Mellemøsten bestående af sesampasta blandet med smeltet sukker og eventuel tilsat fløde og kandiseret frugt.

Halva

Print Recipe
Halva
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Tahinen kommes i en røreskål.
  2. Semoulien udblødes i lidt vand og dampes mør i en si, der kommes over vand i en gryde i ca. i 10 minutter.
  3. Herefter kommes den i en gryde.
  4. Rør tahin og semoulje sammen og tilsæt mandelmel, druesukker og citronsyre.
  5. Ælt det hele sammen til en fast sammenhængende masse og stil den koldt.
  6. Halva spises til pebermyntete og som slik.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *