Abrikossorbet

Print Recipe
Abrikossorbet
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Udblød abrikoserne i vandet natten over.
  2. Si vandet fra og kom det i en tykbundet gryde sammen med det huggede sukker.
  3. Bring det i kog og lad det koge kraftigt i 2-3 min. Tag det af blusset og rør citron- og limeskallerne, der er snittet meget fint uden det hvide, i siruppen.
  4. Kom de udblødte abrikoser i en blender.
  5. Blend dem til puré og tilsæt siruppen i en tynd stråle.
  6. Si puréen, rør citronsaften i og lad det køle af.
  7. Stil den kolde puré i fryseren og lad den fryse til en grødet masse.
  8. Pisk æggehviderne meget stive og pisk dem i den frosne abrikospuré for svag hastighed med en elpisker.
  9. Frys nu den færdige sorbet.
  10. (Kan laves i god tid i forvejen, hvis du har plads i fryseren).
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *