Abrikossorbet

Print Recipe
Abrikossorbet
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Udblød abrikoserne i vandet natten over.
  2. Si vandet fra og kom det i en tykbundet gryde sammen med det huggede sukker.
  3. Bring det i kog og lad det koge kraftigt i 2-3 min. Tag det af blusset og rør citron- og limeskallerne, der er snittet meget fint uden det hvide, i siruppen.
  4. Kom de udblødte abrikoser i en blender.
  5. Blend dem til puré og tilsæt siruppen i en tynd stråle.
  6. Si puréen, rør citronsaften i og lad det køle af.
  7. Stil den kolde puré i fryseren og lad den fryse til en grødet masse.
  8. Pisk æggehviderne meget stive og pisk dem i den frosne abrikospuré for svag hastighed med en elpisker.
  9. Frys nu den færdige sorbet.
  10. (Kan laves i god tid i forvejen, hvis du har plads i fryseren).
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *