Æbler med appelsinsauce

Print Recipe
Æbler med appelsinsauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Riv appelsinen fint uden at rive den hvide hinde med.
  2. Pres appelsinen.
  3. Skræl æblerne, og del dem i 8 både hver.
  4. Steg æblerne i smørret ved middelvarme, til de er lysebrune.
  5. Det er vigtigt ikke at skrue for meget ned, da æblerne så bare koger ud til mos.
  6. Løft æblerne op med en hulske og læg dem på to tallerkener.
  7. Kom sukkeret op i smørret, skru op for varmen og rør i det, til det smelter.
  8. Når det er karamelliseret, kommes saft og skal fra appelsinen i og derefter piskefløden.
  9. Når den er blevet varmet med, hældes det over æblerne, eller den serveres i en skål for sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *