Print Recipe
Æggesalat
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Prik æggene i den tykke ende med en æggeprikker eller en nål.
  2. Hvis du ikke prikker dem revner de når de lægges i vand.
  3. Bring vand i kog i en lille kasserolle.
  4. Læg et æg i ad gangen med en ske, skru ned for varmen læg låg på og kog i 9 minutter.
  5. Læg æggene i koldt vand, til de er kolde.
  6. Pisk mayonnaisen glat med ymer og citronsaft, klip karse i dressingen og smag til med krydderierne.
  7. Pil æggene og skær dem igennem i æggedeleren, først på den ene led og derefter på den anden.
  8. Så er æggene grofthakkede, og de røres i dressingen.
  9. Æggesalaten serveres på rugbrød og pyntes med en skive tomat.
  10. Æggesalaten kan holde sig 3-4 dage i køleskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *