Amerikansk farsbrød

Print Recipe
Amerikansk farsbrød
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Kost typer Alm. Retter
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Måltid Hovedret
Kost typer Alm. Retter
Forberedelses tid 60 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Tænd ovnen og indstil den på 175 º. Snit persille, peberfrugt og løg fint. Ælt kødet med alle ingredienser, undtagen tomatpuré, smør og rasp.
  2. Smør en sandkageform, ca. 1 liter. Fyld farsen i formen. Bland tomatpuré og smeltet smør.
  3. Smør det over farsen. Drys rasp over. Sæt formen på ovnristen midt i ovnen ved 175 º i ca 3/4 time.
  4. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  5. Hæld forsigtigt skyen fra, når farsbrødet er bagt. Vend forsigtigt brødet ud på en stor tallerken, og vend det igen om på serveringsfadet, så overfladen kommer opad.
  6. Skæres for i skiver.
  7. Riv gulerødderne fint og bland dem med rosinerne.
  8. Hæld appelsinjuicen over og vend det hele godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *