Print Recipe
Ananaspie
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Si melet med en anelse salt.
  2. Tilføj smørret i bidder og ælt med fingrene - håndvarmen er tit for meget.
  3. Tilføj lidt-efter-lidt omkring ½ dl iskoldt vand, til konsistensen tillader at dejen kan rulles.
  4. Dejen har godt af at hvile et kvarter i køleskabet i folie eller film.
  5. Del ananaskødet i passende stykker.
  6. Bland 40 g mel med sukkeret og en anelse salt.
  7. Rør æggene i.
  8. asd
  9. Rul tærtedejen ud og beklæd den smurte tærteform med to - tredjedele af den og anbring ananas-fyldet ovenpå.
  10. Fordel nogle små smørklatter hist og pist.
  11. Dæk med resten af tærtedejen.
  12. Bag tærten i den forvarmede ovn de første ti minutter ved ca. 230° - sænk så varmen og bag videre ved 180° i en god halv times tid til toppen er pænt brun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *