Appelsintrøffel

Print Recipe
Appelsintrøffel
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Hak chokoladen meget fint.
  2. Vask appelsinerne og pres saften fra dem.
  3. Skær den bitre hvide hinde af appelsinskallen og skær den i meget små tern.
  4. Bring appelsinsaft, appelsinskal samt honning i kog og kog det ind til ca 5 cl.
  5. Hæld derefter fløden i og bring det i kog igen.
  6. Tilsæt Grand Mariner.
  7. Hæld massen over chokoladen under omrøring.
  8. Når massen er ca 40 gr, tilsættes det bløde smør.
  9. Rør til massen er homogen.
  10. Hæld massen i en form beklædt med film og stil den køligt til dagen efter.
  11. Skær den faste trøffel ud i firkanter og overtræk den med den smeltede chokolade.
  12. Stykkerne kan evt pyntes med ekstra stykker sukkerkogt appelsinskal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *