Print Recipe
Artiskokbund med flødepostej
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mos leverpostejen og ansjoserne gennem en hulsigte og bland med 1 spiseskefuld af piskefløden.
  2. Krydr med lidt peber.
  3. Pisk resten af fløden til skum æggehviden piskes stiv.
  4. Vend forsigtigt flødeskum og æggehvide i leverpostejen.
  5. Sprøjt en top af massen på hver artiskokbund og sæt dem koldt ca. 1 times tid.
  6. Sæt den kolde anretning på et salatblad og pynt med strimler af saltkød eller skinke.
  7. Sæt en fyldt oliven i toppen.
  8. Kan serveres med: Kuvertbrød eller ristet brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *