Print Recipe
Asparges med tomat og krydderurtemarinade
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl og skræl asparges.
  2. Skær den træede rodende af.
  3. Tag rigeligt vand tilsat diætmargarine, havsalt og citronsaft og bring dette i kog.
  4. Kog aspargesene ca. 15 min. til de stadig er sprøde.
  5. Skyl tomaterne og fjern stilken.
  6. Læg tomaterne i spilkogende vand i ca. 20 sek.
  7. afhængig af deres modenhed.
  8. Tag dem op og læg dem i isvand.
  9. Fjern skind og kerner og skær frugtkødet i små tern.
  10. Valnøddeolie, frugteddike, krydderurter og en anelse kold aspargesvand røres sammen.
  11. Smag til med salt, peber og kom tomatternene ved.
  12. Friséesalaten skylles grundigt og afdryppes.
  13. Pluk salaten i mindre stykker og anret på tallerken med asparges, tomat og krydderurtemarinade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *