Print Recipe
Bagt fennikel med kogt skinke
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Fenniklerne skæres i kvarte og koges i vand tilsat salt i ca. 10-12 minutter.
  2. De drypper af i en sigte.
  3. Fenniklerne lægges i et smurt ovnfast fad og skinkeskiverne smøres med sennep og lægges ovenpå.
  4. Drys med rasp, der er blandet med revet ost, og kom nogle smørklatter på.
  5. Sæt fadet i en 200 grader C varm ovn, i ca. 15 minutter, eller til retten er smuk gylden.
  6. Servér creme fraiche og flutes til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *