Print Recipe
Benløse fugle
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Krydr kødskiverne let med salt og peber. Smør et tyndt lag sennep på dem. Læg 1/4 af baconskiverne hen over hver kødskive.
  2. Skær de syltede agurker på langs i fine strimler. Fordel det på baconen. Pil det ene løg. Halvér det, skær det i tynde skiver og fordel det ovenpå.
  3. De "benløse fugle" rulles nu og holdes sammen med en kødnål. Drys med mel.
  4. Pil det andet løg og skræl guleroden. Skær dem i små tern. Skær det visne og kedelige væk fra bladsellerierne. Skyl stænglerne og skær dem i bittesmå tern.
  5. Varm olien i en stegegryde eller pande med låg. Brun "fuglene" på alle sider. Krydr med salt og peber og tag fuglene op.
  6. Rør alle de snittede grønsager i, og steg dem ved middel varme. Rør den koncentrerede tomatpuré i, tilsæt rødvin og lad den koge med for fuld varme.
  7. Tilsæt bouillonen og "fuglene" i den krydrede sauce. Læg låg på og lad det simre ved svag varme.
  8. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  9. Efter 1 time tages "fuglene" op, så saucen kan koge ind ved kraftig varme. Smag til med salt, peber og cayennepeber. Læg "fuglene" ned i saucen igen og servér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *