Biksemad med spejlæg

Print Recipe
Biksemad med spejlæg
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter, Billig mad
Råvarer Svin
Forberedelses tid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Måltid Hovedret
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter, Billig mad
Råvarer Svin
Forberedelses tid 20 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær kartofler og kød i små terninger. Brun lidt margarine i en tykbundet gryde. Svits kødet herí til det er gyldent. Tag det op.
  2. Tilsæt lidt mere margarine og svits kartoflerne herí ved kraftig varme til de er gyldne og sprøde. Tag dem op.
  3. Tilsæt lidt mere margarine og svits løgene til de er gyldne og klare. Bland kød og kartofler i gryden og svits det hele sammen.
  4. Smag til med salt, peber og engelsk sovs. Lav spejlæggene, der serveres oven på en portion bixemad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *