Blomkål- og broccolifad

Print Recipe
Blomkål- og broccolifad
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 120 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 120 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Blomkål og broccoli deles i store buketter,som koges 2 min. i let saltet vand.
  2. Lægges til afdrypning,kålen skal tørres godt ellers bliver det for vådt.
  3. Snit porre og riv gulerødder groft.
  4. Æg og fløden piskes sammen.
  5. Svits porre og gulerødder ,tilsæt gurkemeje.
  6. og vend dette i æggemassen.
  7. En onvfast fad smørres lidt,heri lægges smurt bagepapir.
  8. Kom det halve af blomkålen i bunden med stilkene opad.
  9. 1/3 af æggemassen her over ,så broccoli + 1/3 af æggemassen,så resten af blomkålen og det sidste af æggemassen.
  10. Bagepapiret foldes over fadet.
  11. Bages i vandbad ved 160 i 3/4 -1 1/2 time, skal helst stå koldt til næste dag, hvor den skæres i skiver.
  12. er flot på en buffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *