Print Recipe
Blomkålssauté med Amchoor
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær blomkålen i små buketter og skær kartoflerne i tern.
  2. Sauter carvi i olie og tilsæt kartoffeltern, blomkålsstykker og salt.
  3. Lad det simre langsomt i 5 minutter.
  4. Tilsæt koriander, piement d´Espelette, gurkemeje og amchoor, og lad det simre ved svag varme under låg i yderligere 15 minutter.
  5. Tilsæt evt. lidt vand, så krydderierne ikke brænder på.
  6. Serveres med et drys af ristet sort sésam som garniture til fx fisk eller lam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *