Print Recipe
Blomkålssoufflé
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Rens blomkålen og del den i små buketter.
  2. Kog stykkerne i letsaltet vand i ca. 10 min.Skyl og nip bønnerne og del dem i ca. 3 cm lange stykker.
  3. Kom bønnerne i kogende letsaltet vand ca. 5 min.Hak persillen.
  4. Smelt fedtstoffet, rør melet i og spæd med mælk og grønsagsvandet under omrøring.
  5. Lad afbagningen småkoge lidt, mens der røres.
  6. Del æggene og rør æggeblommerne i.
  7. Pisk æggehviderne stive.
  8. Tilsæt de kogte grønsager til sovsen og smag til med krydderier.
  9. Tilsidst vendes de stiftpiskede hvider i og det hele kommes i et smurt raspet fad og bager i ovn ca. 30 min ved 200 grader.
  10. Når overfladen er let gylden er retten færdig.
  11. Drys med persille før servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *