Print Recipe
Blommeis med armagnac
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg sveskerne i blød i 5 cl.
  2. Armagnac med lidt vand og sukker.
  3. Mælken koges med vanillestangen.
  4. Sukker og æggeblommer røres sammen.
  5. Den varme mælk tilsættes under omrøring.
  6. Massen opvarmes langsomt under omrøring i en tykbundet gryde.
  7. Afkøles og fryses delvis.
  8. Før massen er helt fast, tilsættes de grofthakkede svesker og isen fryses nu i yderligere 2 timer.
  9. I isafkøle portionsglas lægges 3 kugler is, resten af armagnac´en hældes over - serveres med et par krumkager til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *