Print Recipe
Bønne- og aspargesterrine
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bønnerne lægges i blød i rigeligt vand natten over.
  2. De koges møre i nyt vand, 50-60 min. De afdryppes godt og blendes sammen med hasselnødderne.
  3. Noritangen lægges på en plade og sættes i ovnen ved 220 grader, til den er pæn grøn.
  4. Tomaterne blancheres, skindet tages af, kernerne fjernes, og tomaterne hakkes groft.
  5. Aspargesroden skæres fra, og aspargesene koges i 3 min. i letsaltet vand.
  6. De tages op på et klæde og dryppes af.
  7. Æg, piskefløde og safran piskes godt sammen.
  8. Bønner, hasselnødder og tomatkød vendes i, og der smages til med salt og peber.
  9. En sandkageform smøres med smør.
  10. Formen beklædes med tangen.
  11. Fars og asparges lægges skiftevis, og der sluttes af med tang.
  12. Terrinen bages i ovn ved 200 grader i 25-30 min. i vandbad.
  13. Terrinen kan bruges til forret samt til en kold buffet.
  14. Der serveres brød til og evt. salat vendt i piskefløde og citronsaft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *