Print Recipe
Bønnespiredip
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Kost typer Vegetar
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Ymeren sigtes gennem et klæde eller et kaffefilter og står natten over og løber af.
  2. Rør det knuste hvidløg i den afdryppede ymermasse.
  3. Smag til med ananassaft.
  4. Vend spirerne forsigtigt i og drys med sesamfrø.
  5. 1 dl meget fintreven hvidkål giver dippen en fyldig konsistens.
  6. Serveres til steg eller vegetarisk hovedret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *