Print Recipe
Bogense torsk
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Land Dansk
Råvarer Fisk og skaldyr
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Måltid Hovedret
Land Dansk
Råvarer Fisk og skaldyr
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Selleriskiverne blancheres i lidt vand med salt.
  2. Mel, karry, salt og peber blandes, heri vendes torskestykkerne.
  3. Selleri- og torskestykkerne lægges nu lagvis i et ildfast fad sammen med laurbærbladene, smørklatter og 3 dl vand.
  4. Fadet tildækkes med folie og sættes i en 200 grader C, varm ovn i ca. 30 min.Anretning:Retten serveres lige fra ovnen sammen med pillede kartofler og persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *