Print Recipe
Boller i karry
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bring vandet i kog, tilsæt terningen. Pres små kødboller ud af medisterpølsen og ned i vandet.
  2. Risene tilberedes som anvist på emballagen.
  3. Lad kødbollerne koge i ca. 15 min. Tag dem op og hæld vandet i en skål. Smelt margarinen og drys karry i og lad det svitse lidt.
  4. Drys melet over og rør til det er helt opsuget. Hæld lidt kødbollevand ved under konstant piskning.
  5. Tilsæt resten af det afmålte kødbollevand. Lad sovsen småkoge i 5 min.
  6. Smag til med salt og peber. Vend til sidst kødbollerne i sovsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *