Boller i karry

Print Recipe
Boller i karry
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 30 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Prep Time 30 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Bring vandet i kog, tilsæt terningen. Pres små kødboller ud af medisterpølsen og ned i vandet.
  2. Risene tilberedes som anvist på emballagen.
  3. Lad kødbollerne koge i ca. 15 min. Tag dem op og hæld vandet i en skål. Smelt margarinen og drys karry i og lad det svitse lidt.
  4. Drys melet over og rør til det er helt opsuget. Hæld lidt kødbollevand ved under konstant piskning.
  5. Tilsæt resten af det afmålte kødbollevand. Lad sovsen småkoge i 5 min.
  6. Smag til med salt og peber. Vend til sidst kødbollerne i sovsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *