Print Recipe
Brændenældesuppe
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret, Supper
Land Dansk
Råvarer Grønsager
Sæson Efterår, Sommer
Forberedelses tid 40 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Måltid Hovedret, Supper
Land Dansk
Råvarer Grønsager
Sæson Efterår, Sommer
Forberedelses tid 40 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Løg, hvidløg og grøntsager svitses.
  2. Der tilsættes grøntsagsbouillon og vand.
  3. Når grøntsagerne er kogt møre, tilsættes brændenælderne og koger med 5 -10 min. Suppen krydres efter behag evt. med urtesalt.
  4. Blendes og serveres med f.eks. kvarkdressing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *