Print Recipe
Braiserede fladfiskefileter
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Løgene hakkes groft, og gulerødderne skæres i terninger.
  2. Steges gyldne i en gryde med 20 gr.
  3. margarine.
  4. ½ tsk. salt + ½ dl. vand tilsættes, et låg lægges på, og grøntsagerne damper svagt til gulerødderne er halvmøre.
  5. Omrør af og til.
  6. Grøntsagerne anbringes i et passende stort ildfast fad.
  7. I fadet anbringes de afdryppede fiskefileter, som bukkes sammen på midten.
  8. Resten af margarinen fordeles i små klatter på fisken, salt og peber drysses over, og til sidst tilsættes ½ dl tør hvidvin.
  9. Fisken braiseres i en forvarmet ovn ca. 15-20 minutter ved 225 .
  10. Dryp af og til med væden.
  11. Fisken pyntes med ristede champignons, og serveres med kartoffelmos og hakket persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *