Print Recipe
Chili con carne
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 100 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 100 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Pil løgene og hvidløg og hak dem fint. Skræl gulerødder og selleri, skyl peberfrugterne, skær frøhusene ud og halvér dem.
  2. Skyl kernerne ud. Skær alt i så små terninger som muligt. Hak tomaterne fint.
  3. Olien hældes i en stor gryde. Når olien er varm steges først hakkekødet alene, så det deler sig og bliver brunt.
  4. Så blandes løg og hvidløg i og steges med lidt, derefter gulerødder, selleri og peberfrugt og til sidst tomaterne med deres saft.
  5. Tilsæt nu bouillonen, krydr med timian, sambal oelek, salt og peber. Lad blandingen koge op, læg så låg på og lad det simre ved middel varme 1 - 1 1/2 time.
  6. Hæld bønnerne op i en sigte og skyl dem. Lad dem komme med i gryden når der er 15 minutter tilbage. Smag evt. til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *