Print Recipe
Chili sin carne
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 800 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 800 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bønnerne lægges i blød i koldt vand 10 - 12 timer. De koges møre i 1/2 l vand tilsat salt, hele fed hvidløg og nelliker i 1/2 - 3/4 time.
  2. Hvidløg og nelliker tages op. Løg og peberfrugter skæres i små tern og svitses i olie. Flåede tomater, tomatpuré, vand, bouillon, presset hvidløg, chili og salt tilsættes. Retten småkoger i 1/2 time.
  3. Bønnerne tilsættes, og retten koger yderligere 10 min. Der smages til med karry og cayennepeber. Smagen skal være stærk og lidt brændende.
  4. NB: Hvis man synes, at det er lidt besværligt med iblødsætning af bønner eller hvis man kun er 1 person, kan man i stedet bruge "baked beans i chilisauce". Der er ikke det samme "bid" i bønnerne, men hvis man tilsætter lidt stødt nelliker til saucen og undlader flåede tomater og tomatpuré, har man en hurtig og god ret.
  5. Af det foreslåede tilbehør, er brød og agurketerningerne det allervigtigste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *