Print Recipe
Chilisuppe med gul og rød peberfrugt
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Peberfrugterne og den røde chili lægges hele under den varme grill i ovnen. Frugterne bages til de er let sorte og er begyndt at boble i skindet.
  2. Pakkes herefter i sølvpapir og dampes/steges videre i 5-7 minutter.
  3. Fjern kerner, frøstol og træk skindet af. Skær frugtkødet i strimler.
  4. Gem den gule peberfrugt, skåret i strimler til at pynte med. Fjern kerner og skind fra tomaterne og hak dem.
  5. Olien varmes i gryden. Finthakket skalotteløg, hakket tomat , strimlet chili og rød peberfrugt tilsættes.
  6. Læg låg på og steg grøntsagerne bløde, ca. 5 min. Tilsæt bouillon, salt og peber. Kog suppen i ca. 20 minutter.
  7. Suppen pureres og koges atter op. Smag til med salt og peber.
  8. Læg til sidst strimler af gul peberfrugt i og smag evt. til med lidt chiliolie. Servér creme fraiche til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *