Print Recipe
Chokoladecreme med rabarberkompot
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Creme: Kog mælken op med likør og sukker.
  2. Læg husblads i blød i koldt vand i 3-4 min. Knug den fri for væde og kom den i en gryde med lidt vand.
  3. Smelt den for svag varme under omrøring.
  4. Afsval husbladsen før den tilsættes mælkeblandingen sammen med æggeblommer og smeltet chokolade.
  5. Pisk fløden til skum og vend den i cremen.
  6. Pensl fire forme med lidt olie og for dem med husholdningsfilm.
  7. Drys knuste makroner i formen og fordel cremen heri.
  8. Stil dem i køleskabet, indtil de skal serveres.
  9. Kompot: Rens rabarberstilkene, skær dem i små stykker og kog dem møre i vandet, sammen med sukker og vanillesukker.
  10. Afkøl kompotten før den serveres til cremen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *