Chokoladelagkage med rosiner i maderia

Print Recipe
Chokoladelagkage med rosiner i maderia
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Lagkagebunde: Pisk æggeblommer og sukker til en hvid og luftig masse.
  2. Sigt mel og kakao og vend det forsigtigt i dejen.
  3. Hæld dejen i en smurt sukkerdrysset springform og bag lagkagebunden ved 180 grader i ca. 15 min. Lad den afkøle.
  4. Chokoladecreme: Kog rosinerne i 1 dl af madeiraen til al væden er borte.
  5. Lad det afkøle.
  6. Smelt chokoladen over vandbad.
  7. Pisk æggeblommerne sammen.
  8. Kog 1 dl maderia med flormelis til en sirupkonsistens og hæld det i æggeblommerne, mens der piskes.
  9. Tilsæt den smeltede chokolade og pisk indtil cremen er kold.
  10. Pisk fløden til skum og vend den i cremen sammen med rosinerne.
  11. Flæk lagkagebunden i to.
  12. Læg den ene bund i springformen, stænk med resten af maderiaen og fordel cremen på bunden.
  13. Tryk den anden bund over cremen og drys med flormelis.
  14. Stil kagen koldt indtil den skal serveres.
  15. Frugtcoulis: Blend jordbær og hindbær med flormelis til en flydende sauce.
  16. Server frugtcoulis til kagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *