Chokolademarengs

Print Recipe
Chokolademarengs
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Ælt alle de nævnte dele sammen til en tyk sammenhængende dej.
  2. Kør dejen gennem kødmaskinen med kagepladen sat på, den med rille i den ene side og flad i bunden.
  3. Skær kagestrimlerne i stykker på ca. 4 cm i længden.
  4. Læg stykkerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag kagerne på næstnederste rille i ovnen ved 130 grader i ca. 25 minutter med åben ventil.
  5. Er der ingen ventil, kan du sætte en tynd kødpind i klemme i ovndøren de sidste 15 minutter.
  6. Køl af på rist og opbevar kagerne i lufttæt dåse.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *