Chokolademarengs

Print Recipe
Chokolademarengs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Ælt alle de nævnte dele sammen til en tyk sammenhængende dej.
  2. Kør dejen gennem kødmaskinen med kagepladen sat på, den med rille i den ene side og flad i bunden.
  3. Skær kagestrimlerne i stykker på ca. 4 cm i længden.
  4. Læg stykkerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag kagerne på næstnederste rille i ovnen ved 130 grader i ca. 25 minutter med åben ventil.
  5. Er der ingen ventil, kan du sætte en tynd kødpind i klemme i ovndøren de sidste 15 minutter.
  6. Køl af på rist og opbevar kagerne i lufttæt dåse.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *