Print Recipe
Chokoladepyramide
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Parfait:Pisk æggeblommer med den varme sukkersirup (blender er ideelt).
  2. Smelt chokoladen og vend 1/3del af den letpiskede fløde i (som en Ganache).
  3. Tilsæt de afkølede æggeblommer og sidst resten af fløden.
  4. Temp.
  5. bør være ca. 27-28 grader når massen blandes.
  6. 1/4del af denne masse smørres tyndt ud på et bagepapir og bages ved 180 grader i ca. 8-10 min. Tages ud og afkøles og udstikkes i en størrelse med en fem-krone(denne skal bruges som bund til isen).
  7. PassionsfrugtpuréVand og sukker koges op og tilsættes vanillekorn.
  8. Tilsæt juicen.
  9. Tages fra varmen.
  10. Tilsættes husblassen, som er udblødt i 2 hold koldt vand.
  11. Halvdelen af denne juice sættes til side og bruges til saucen.
  12. Resten fryses ned i små forme, evt. små runde isterningforme.
  13. Små kræmmerhuse lavet af evt. bagepapir, fyldes 2/3 op med parfaitmassen.
  14. 1 af de frosne passionsfrugtklodser sættes forsigtigt ned i midten af kræmmerhuset og fyldes næsten helt op med parfaitmasse.
  15. På toppen lægges en bund bagt af farfaitmassen, udskåret med en kniv eller udstikker så den passer til kræmmerhuset.
  16. Fryses ned i min. 24 timer.
  17. Tages ud og bagepapiret fjernes og anrettes med lidt juice i bunden af tallerknen, samt lidt strimler af jordbær.
  18. Bagte orangevaflerSmør røres med appelsinjuice.
  19. Melet blandes med flormelis og mixes ned i smørret.
  20. Appelsinskal og mandler vendes i.
  21. Smørres ud på bagepapir i en cirkelform på ca. 8-10 cm i dia.
  22. og bages ved 175 grader i få minutter til de er gyldne.
  23. Mens de er varme udstikkes et hul i midten.
  24. Afkøles.
  25. Pyntes med finthakkede pistacier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *