Citronlaks

Print Recipe
Citronlaks
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 120 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 120 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær laksefilet´en i ca 4 cm brede stykker (ca 100 g pr.
  2. stk.
  3. ).
  4. Skær hvert stykke midt igennem på langs, uden at skære igennem skindet.
  5. Bøj de 2 tynde skiver til hver side, holdt sammen af skindet i midten.
  6. Læg lakseskiverne på en smurt bradepande.
  7. Pensl med smeltet smør og drys citronpeber og salt over.
  8. Steg laksen i 10 min. ved 200°C.
  9. Smør:Rør smørret sammen med resten af ingredienserne og lad det stå koldt i mindst to timerTilbehør:Aspargeskartofler og sukkerærter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *