Confit de Canard med rødbedechutney

Print Recipe
Confit de Canard med rødbedechutney
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bland salt, sukker.
  2. Del hvidløg og løg i mindre stykker og bland dem i sukker/saltlagen sammen med timian og krydderier.
  3. Kom lårene i et fad og dæk dem godt med marinaden, lad dem marinere i 12 timer.
  4. Tag lårene op af marinaden og rens dem for eventuel marinade som måtte side på dem.
  5. Læg dem i en bradepande og hæld det smeltede gåsefedt over, dæk med stanniol og sæt dem i en 200° varm ovn.
  6. Når lårene er begyndt at stege reduceres varmen til 150° og lårene steger videre i 2 timer, til kødet løst fra benet.
  7. Skrab kødet af benet og læg det i en terrinform, hæld fedt ved og afkøl under let pres i minimum 3 timer, før den skæres i skiver og serveres sammen med rødbedechutney.
  8. RødbedechutneyRens rødbederne og kog dem i let saltet vand i 30-40 minutter afhængig af størrelsen.
  9. Når rødbederne er kogt kommes de i koldt vand og skrællen kan gnides af.
  10. Del rødbederne i grove stykker.
  11. Kog vinaigre og sukker sammen og tilsæt hindbærrene.
  12. Udblød husblas i koldt vand og tilsæt dem til lagen.
  13. Smag til med salt og peber og vend rødbederne i.
  14. Kom rødbederne i glas og afkøl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *