Druer og melon i æblegelé

Print Recipe
Druer og melon i æblegelé
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Afkøl en bageform eller en randform i fryseren.
  2. Skyl druerne og skær melonkød i småstykker.
  3. Sæt begge dele i køleskab.
  4. Tag 12-15 hele mandler fra og hak resten.
  5. Kog honning og vand op i en lille gryde, mens der piskes.
  6. Opløs udblødt husblas i honninglagen og køl den lidt af.
  7. Rør æblesaft i og smag til med citronsaft.
  8. Dæk lige bunden af den iskolde form med æblesaften og læg hele mandler og druer skiftevis i formen.
  9. Sæt den i fryseren nogle min.Fordel druer, melonkød og hakkede mandler i formen og hæld resten af den flydende gelémasse i.
  10. Sæt formen i køleskabet.
  11. Desserten skal stå mindst 4 timer og den kan laves dagen før.
  12. Formen dyppes i varmt vand før desserten vendes ud på et fad.
  13. Til marcipanskum piskes fløden let stiv med kanel.
  14. Rør først halvdelen af den groftrevne marcipan i skummet og så resten.
  15. Sæt skålen tildækket i køleskab ca. 1 time, så smagen kommer frem.
  16. Rør flødeskummet sammen og server det til frugtdesserten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *