Print Recipe
En anderledes rødkål
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skær kålen i fine strimler.
  2. Pil løgene og snit dem fint.
  3. Steg løgene bløde i andefedtet uden at de tager farve.
  4. Tilsæt rødkål timian og vin.
  5. Kog det ind i nogle min. og tilsæt salt.
  6. Dæmp varmen, læg låg på og lad det koge ca. ½ time.
  7. Smag på kålen efter den hanlve kogetid, hvis den er for sur, kan den tilsættes lidt sukker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *