Print Recipe
Entrecôte med choronsauce og stegte kartofle
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kartofler skrabes og koges i letsaltet vand.
  2. Vandet hældes fra og kartoflerne ristes gyldne på pande sammen med lidt timian.
  3. Entrecôterne steges af på varm pande ca. 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen.
  4. Krydres med salt og peber.
  5. Broccolien koges i letsaltet vand.
  6. Smørret smeltes, pulver hældes i under omrøring.
  7. Mælk tilsættes og tilsidst røres tomatkoncentrat i.
  8. Entrecôte anrettes med kartofler, sauce og broccoli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *