Print Recipe
Esdragon kylling
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Halver kyllingerne og skær ryggrn bort og skær vinge spidserneaf.
  2. Kog kyllingeryggene,vingespidserne,indmaden sammen med hakket løg og gulerod,porre,selleritop samt esdragon og hønsebouillon i 20 min. hæld det i en bradepande.
  3. Skær kyllingerne i 1/4 og smør sennep på dem og læg dem oven på grønsagerne med skindsiden opad.
  4. stil fadet øverst i ovnen ved 200 i 30 min,læg sølvpapir over hvis de bliver for sorte.
  5. Hæld hvidvin ved og steg 30 min. endnu.
  6. Tag kødet op og hold det varmt.
  7. Si skyen og kog den ned til 4 dl.Tilsæt esdragon,fløde og kog et par min. smag til kom smørret i ,det må ikke koge mere når smørret er kommet i.
  8. serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *