Estragon- og sennepssauce

Print Recipe
Estragon- og sennepssauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Hak løget, kom smør i en gryde og svits løget til det er blankt.
  2. Tilsæt hvidvin og kog det ned til det halve.
  3. Tilsæt piskefløde og kog yderligere sovsen ind til den er tyknet.
  4. Tilsæt tørret og frisk estragon, sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker.
  5. Kog 1-2 minutter yderligere og server sovsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *