Print Recipe
Farserede gulerødder
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 25 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 25 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Rør kødet sejt med lidt salt.
  2. Tilsæt æg, mel, revet løg, peber og mælk til farsen har en fast konsistens (lidt tyndere end til frikadeller).
  3. Lad farsen stå køligt mens følgende laves:Gulerødderne skrælles og skæres i skiver.
  4. Dampes i gryde med vand og marg.
  5. samt salt, timian og oregano efter smag.
  6. Smør en rugbrødsform med lidt smør/marg.
  7. og kom halvdelen af farsen i.
  8. Smør farsen lidt op af siderne på formen.
  9. Læg de dampede gulerødder oven på farsen.
  10. Den resterende fars ligges nu ovenpå igen som låg.
  11. Sættes i en 175 grader varm ovn og steger/bager i ca. 1 time.
  12. Serveres f.eks. med nye danske kartofler med persille-smør-sovs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *