Print Recipe
Farseret oksetournedos
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Tournedos:Skær en lomme i mørbraden vandret, kalkunbryst, æg og fløde blendes og smages til med basilikum, salt og peber.
  2. Farsen sprøjtes ind i lommen og lukkes med en tandstikker.
  3. Bøffen brunes af på en varm pande og sættes i ovnen ca. 15 min ved 180 grader C, i varmluftovn.
  4. Sauce:Kog panden af med bouillonen og rødvin og smag til med Dijon sennep.
  5. Tilbehør:Auberginen skæres i skiver, vendes i mel og steges gylden i olie.
  6. Rødløget skæres i både og ristes af sammen med svampene og tomaterne vent med at komme tomaterne på til sidst.
  7. Broccolien skæres i buketter og dampes i vand og smør.
  8. Kartoflerne skæres i tynde både og ristes af på en varm pande, sammen med lidt timian.
  9. Bages færdige i ovnen ca. 10 min. ved 220 grader C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *