Print Recipe
Farssteg med broccoli
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Måltid Hovedret
Land Dansk
Kost typer Alm. Retter
Forberedelses tid 90 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Udblød franskbrød i en skål med mælk. Sæt en gryde over med letsaltet vand. Skær små buketter af broccolien. Kog dem i 3 - 4 min. og lad dem dryppe af i en si.
  2. Kom det hakkede kød i en skål. Tag franskbrødsskiverne op af mælken og smuldr dem ned i kødet.
  3. Hæld også resten af mælken i kødet. Slå 2 æg ud i samme skål og rør blandingen til fars.
  4. Tilsæt de pressede hvidløg. Hak persillen fint og kom halvdelen i farsen. Krydr med salt og peber.
  5. Spred farsen ud i en firkant ( 25 x 20 cm ) på et stykke bagepapir . Sæt broccoli-buketterne i en tæt række i midten af farsen.
  6. Fold farsen over broccolien, så den har form som et brød. Pensl et ildfast fad med olie og sæt fars-stegen herí.
  7. Tilsæt æblemost og dæk farsen med stanniol. Sæt fadet i ovnen ved 175 º i 30 min. Derefter steges den videre i 30 - 45 min uden stanniol, til den er brun og færdigstegt.
  8. Tag stegen op af formen og skær den i skiver. Væden hældes over i en gryde, og piskefløden ( eller flødeost ) piskes i. Smag til med salt og peber og tilsæt resten af den hakkede persille.
  9. Skrub kartoflerne og skær dem over i halve. Sæt dem på en bageplade med den buede side nedad, og pensl dem med lidt olie på oversiden.
  10. Drys de halve kartofler med timianblade, salt og peber og bag dem møre i ovnen ca. 45 min. ved ca. 175 º.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *