Print Recipe
Fiske lasagne
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Hovedret
Råvarer Fisk og skaldyr
Forberedelses tid 4 Minutter
Antal personer
Personer
Måltid Hovedret
Råvarer Fisk og skaldyr
Forberedelses tid 4 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. De hakkede løg og de knuste hvidløgsfed svitses klare i olien. Tilsæt tomatpuré (ca. 1 dl) og flåede tomater (svarer til 1 dåse). Krydr med salt, peber og merian. Lad tomatsaucen koge ind i 20 min.
  2. Margarinen smeltes og røres med mel. Spæd med mælk. Kog bechamelsaucen igennem og smag til med reven ost, salt og peber.
  3. Filéterne lægges i et ovnfast fad, derpå bechamelsauce, lasagneplader og tomatsauce. Slut med bechamelsauce og reven ost. Er færdig efter 30 - 40 min. i en 200 º varm ovn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *