Print Recipe
Fiskefad med kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 45 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 45 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Fiskefiletterne rulles sammen og lægges i et smurt, ildfast fad.
  3. Champignonerne halveres og blandes med creme fraiche, fløde, ærter, tomatpuré, krydderierne og halvdelen af rejerne. Blandingen hældes over fisken.
  4. Drys resten af rejerne på nu eller gem dem til pynt.
  5. Bages i en forvarmet ovn i 25-30 minutter ved 225 º.
  6. Pyntes med dild før servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *